vineri, 30 septembrie 2011

Formatia Style pe blog

   Salutare , vazand ca acum este la moda sa ai blog , ne-am facut si noi unul . Pentru inceput sa facem cunostinta :
  
  Dandu Florin  – Voce : Absolvent al Universitatii de arte G. Enescu, Iasi, sectia jazz si muzica usoara
  

Ursu Catalin – Vioara : Absolvent al Universitatii de arte G. Enescu, Iasi, sectia vioara 
   
Plugariu CiprianTrompeta : Absolvent al  Universitatii de arte G. Enescu, Iasi, sectia trompeta
    
Vrajitoriu SanduOrga : Absolvent al Universitatii de arte V. Giuleanu, Bucuresti, sectia pedagogie muzicala . 
   

Impreuna alcatuim o formatie ce a aparut din dorinta de a promova de a promova calitatea si valoarea in muzica.



 Punem  accent pe dinamismul creat prin programele muzicale interactive, avand o sonoritate moderna, conferind o atmosfera de show, plina de energie, sau una eleganta si plina de rafinament .  
Datorita experientei si colaborarii cu nume cunoscute din muzica usoara romaneasca si populara, noi putem garanta reusita petrecilor dumneavoastra, oferind consiliere gratuita pentru buna organizare a evenimentelor, va garantam profesionalism, astfel incat evenimentele la care vom participa  vor deveni in acelasi timp spectacole de inalta tinuta artistica sau prilej de petrecere, dans si voie buna.
 Avem in repertoriu peste 800 melodii , cu grija selectate , din toate stilurile ,  menite sa satisfaca cel mai pretentios public . 
  De 7 ani suntem în acceaşi forumulă şi suntem mândri că am reuşit să ne menţinem astfel până acum, în condiţiile în care alte trupe nu rezistă în aceeaşi componenţă nici măcar un an. Poate că am avut noroc, poate că am ştiut să ne respectăm şi să aplanăm eventuale conflicte, dar sigur este faptul că nu suntem numai colegi de trupă, nu doar prieteni, ci ne înţelegem şi ne ajutăm ca fraţii. Pentru că am avut privilegiul să facem ceea ce ne place, am încercat mereu să aducem câte ceva nou, prin îmbogăţirea permanentă a repertoriului şi prin achiziţionarea de aparatură performantă de ultimă generaţie..

 Acum ca prezentarile au fost facute sa lasam muzica sa vorbeasca :Urmatorul clip este de la o nunta din Bacau unde formatia Style a creat atmosfera adecvata petrecerii .


Un comentariu:

  1. la société de prêt qui m'accorde un prêt de 5.000.000,00 USD Quand d'autres investisseurs en prêt ont négligé mon offre mais que m. benjamin lee m'accorde un prêt à succès, ils sont directement en financement de prêt et projet en termes d'investissement. ils fournissent des solutions de financement aux entreprises et aux particuliers qui cherchent à accéder aux fonds des marchés financiers, ils peuvent vous aider à financer votre projet ou à développer votre entreprise. Contact par courriel :::: 247officedept@gmail.com ou écrivez sur le numéro de whatsapp au + 1- (989 -394-3740)

    RăspundețiȘtergere